Elementor Cloud – čo vie ponúknuť?

Vedeli ste, že si môžete kúpiť Elementor nie len ako plugin, ale aj priamo s hostingom? Tvorcovia Elementora predstavili kompletné cloudové riešenie, v ktorom je zahrnutý builder, aj hosting s CMS WordPress a so všetkými potrebnými nastaveniami.

Stačí iba pripojiť vašu doménu a začať vytvárať stránku. Ste úplným vlastníkom obsahu, ktorý na cloude vytvoríte. Zároveň si svoju webstránku môžete exportovať a presunúť na iný hosting kedykoľvek sa pre to rozhodnete.

 

Aký je rozdiel medzi pluginom Elementor a cloudovým riešením?

V prípade pluginu potrebujete kúpiť a nastaviť hosting (odporúčam WebSupport), pripojiť doménu, databázu, nainštalovať WordPress, tému (taktiež si prečítajte: Ako si vybrať tému) a až následne si stiahnete a nainštalujete Elementor, pomocou ktorého tvoríte web.

V prípade Elementor Cloud si po jeho zakúpení už len pripojíte svoju doménu a môžete začať tvoriť obsah. O všetky ostatné technické záležitosti sa už tak starať nemusíte. Je riešením pre tvorcov webstránok, ktorí sa chcú venovať výlučne tvorbe obsahu na svojom webe.

 

 

Aká je cena a čo zahŕňa?

Ročný poplatok za Elementor Cloud je 99 dolárov bez akýchkoľvek ďalších skrytých poplatkov. Samozrejmosťou je 30-dňová záruka vrátenia peňazí a podpora 24/7.

V tejto cene je zarhnutý pagebuilder s funkcionalitou pluginu Elementor Pro, predinštalovaný WordPress s témou Hello a hosting s Cloudflare CDN, SSL, zabezpečením, dennými zálohami, s 20 GB úložiskom a možnosťou prístupu 100 000 návštevníkov mesačne. Ak by nastala situácia, že by ste niektorý z limitov prekročili, s dostupnou podporou nájdete riešenie.

Každý web má svoj vlastný Elementor Cloud. Zdarma je aj možnosť vytvorenia subdomény. Elementor Cloud je kompatibilný s WooCommerce aj Advanced Custom Fields.

Je riešením pre tvorcov webstránok, ktorí sa chcú venovať výlučne tvorbe obsahu na svojom webe.

 

kúpiť Elementor Cloud

 

Zľava až do 30%
Zľava

Najbľúbenejší nástroj (page builder) pre WordPress na tvorbu web stránok.

More Less
Platilo do: 30-11-2023

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore