Elementor príjemne prekvapil

Elementor Pro - nové ceny

Elementor si pre svojich používateľov nachystal sympatické zmeny. Pripravil som pre vás ich stručný prehľad.

Rôzne typy licencií Elementor Pro môžete teraz využívať oveľa výhodnejšie. Zmeny v cenníku sú vypracované tak, aby ich prínos pre tvorcov webov bol čo najvyšší. Zároveň sa v tíme Elementor snažia vyvíjať stále viac funkcionalít a možností.

Zlepšuje sa zákaznícka podpora a stierajú sa rozdiely medzi Prémiovou podporou a VIP podporou. Z tohto dôvodu si už VIP podporu nebudete môcť objednať a nebude sa za ňu extra platiť.

Tri najväčšie zmeny:

  •  Agency plan si teraz môžete kúpiť za 399 $ namiesto pôvodných 999 $.
  •  Studio plan už viac nie je v ponuke a predplatitelia, ktorí si ho už kúpili, budú automaticky preradení na vyšší stupeň, teda Agency plan.
  • Za Essential plan, teda jednu licenciu Elementor Pro si používatelia od 1. decembra 2022 málinko priplatia. Jej cena bude 59 $. Používatelia, ktorí majú licenciu zakúpenú za 49 $ si budú môcť jej platnosť predĺžiť opäť za cenu 49 $ v prípade, že majú aktívnu automatickú obnovu licencie.

Aj napriek tomu, že sa cena jednej licencie Elementor Pro zvýši na 59 $, Esential plan je stále jedným z najobsiahlejších a najvýhodnejších na trhu a jeho cena sa nemenila viac ako 6 rokov.

Ktorý variant vyhovuje najviac vám? Napíšte do komentára.

 

kúpiť Elementor Pro

 

Zľava až do 30%
Zľava

Najbľúbenejší nástroj (page builder) pre WordPress na tvorbu web stránok.

More Less
Platilo do: 30-11-2023

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore