WordCamp Praha 2022 – najväčšia online konferencia v ČR a na SK (nielen) o WordPresse

WordCamp Praha 2022

WordCamp Praha je najväčšou konferenciou o WordPresse v Českej republike a na Slovensku. Nasledujúci 9. ročník sa bude konať 26. februára 2022 pod taktovkou hlavného organizátora Jána Štetinu. Stretnutie prebehne online rovnako ako v minulom roku. Stále platí, že udržanie tradície je pre nás dôležité, zdravie účastníkov ešte viac.

Pokiaľ sa zaujímate o webové stránky, marketing, tvorbu obsahu alebo riadenie webových projektov, februárový WordCamp Praha 2022 je ideálnym miestom, kde môžete odštartovať svoju konferenčnú sezónu na rok 2022.

Aktuálny 9. ročník sa bude konať v sobotu 26. februára 2022 pod taktovkou hlavného organizátora Jána Štetinu online na platforme Hopin, rovnako ako v minulom roku.

 

Nabitý program po celý deň

Tento rok pre vás tradične pripravíme ako technické prednášky pre webových vývojárov, tak aj prednášky z oblasti marketingu a práva. Časť programu bude tiež tradične zameraná na ľudí, ktorí sa s WordPressom stretávajú predovšetkým na užívateľskej úrovni.

 

Networking

Aj na online konferencii samozrejme nemôže chýbať networking. Vďaka platforme Hopin , ktorú sme sa pre tento ročník rozhodli znovu využiť, si všetci pripojení vychutnajú zážitok, ktorý sa blíži konferencii v reálnom svete. Pripravené budú miestnosti pre networking, virtuálne stánky partnerov a miestnosti pre workshopy. Nebude chýbať ani tradičná (hoci virtuálna) afterparty.

 

Podpora

Konferenciu môžete tiež finančne podporiť. Pomôžete nám tak zaistiť lepšie virtuálne štúdio, zostrihanie materiálov a propagáciu akcie. Ak sa chcete stať hrdým sponzorom WordCampu, ozvite sa nám.

 

Ďalšie informácie a registrácia

Rozhovory s rečníkmi, program a ďalšie informácie nájdete na oficiálnom webe konferencie prague.wordcamp.org/2022 .

Na rovnakej adrese prague.wordcamp.org/2022 sa môžete taktiež prihlásiť k odberu newsletteru, ktorým vás budeme informovať o spustení registrácií na konferenčnej platforme Hopin.

Tešíme sa na vás v sobotu 26. februára 2022 o 9:00.

 

Videopozvánka

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore