Parádna konferencia WordCamp Košice 2020 je tu čo nevidieť

Nie je tomu tak dávno (október 2018), keď som sa v Brne prvý krát zúčastnil konferencie WordCamp. Okamžite som podľahol jej čaru a odvtedy sa ich zúčastňujem pravidelne, najbližšie sa chystám na WordCamp Košice 2020.

 

Čo je to WordCamp?

WordCamp je nezisková konferencia, ktorá sa organizuje v 75-tich mestách po celom svete. Je určená najmä fanúšikom redakčného systému WordPress, zároveň však má značný presah
do marketingu, podnikania i osobného života.

 

Prečo sa zúčastniť WordCamp Košice 2020?

WordCamp v Košiciach som navštívil aj v roku 2019, vtedy to bol druhý ročník  v tomto meste. Tento rok to už bude teda tretí ročník, ktorý so sebou opäť prináša nové zmeny, ktorými sa organizátori snažia zvyšovať úroveň konferencie. Jednou z tých väčších sú nové priestory – Kasárne/Kulturpark. Tie sa nachádzajú v centre mesta, iba pár minút chôdze od Hlavnej ulice.

Už 16.mája 2020 čakajú návštevníkov zaujímavé prednášky i workshopy z rôznych oblastí tvorby, používania či propagácie webu. Tematické okruhy prednášok a workshopov plné cenných vedomostí a skúseností sa budú striedať v troch miestnostiach (dve prednáškové, jedna workshopová). Oproti minulému roku tak bude o jednu prednáškovú miestnosť viac, takže ako v Brne už aj v Košiciach budem mať vďaka bohatému programu problém rozhodnúť sa, ktorej prednášky/workshopu sa zúčastniť, najradšej by som navštívil všetky. Asi sa budem musieť naklonovať 🙂

Verím, že ani tento ročník nesklame a umožní mi tak získať ďalšie nové vedomosti o WordPress.

 


Doplnené 26.3.2020

Zrušenie #wcke2020

Na základe posledných udalostí a nepriaznivej situácii kvôli COVID-19 sme sa rozhodli z bezpečnostných dôvodov WordCamp Košice 2020 zrušiť. Uvedomujeme si veľkú zodpovednosť za všetky zúčastnené strany a podstupovať dané riziko nemá zmysel, nakoľko je pre nás všetkých prvoradé zdravie, preto veríme, že nás v našom rozhodnutí podporíte.

– organizátorský tím #wcke2020

 

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore