Objavte výhody používania Mentortools pre vaše online kurzy a školenia

Predstavenie softvéru Mentortools

Je úplne jedno či ste kouč, tréner, športovec, účtovník, umelec, dizajnér či youtuber. Podstatné je, že máte zručnosti a skúsenosti, ktoré viete zdieľať prostredníctvom online sveta s ľuďmi, ktorí túžia po poznatkoch, v ktorých ste expertmi vy.

Ak chcete zarábať zdieľaním svojho know-how, s Mentortools si do pár hodín vytvoríte profesionálnu online akadémiu – aj bez technických znalostí.

Mentortools je softvér pre česko-slovenských podnikateľov, ktorí chcú svojim zákazníkom ponúknuť kvalitnú členskú sekciu s jedinečnými digitálnymi produktami, ako sú napr. kurzy a e-knihy.

Práca s Mentortools je nenáročná a online akadémia je aj pre koncových zákazníkov intuitívna. Vaši zákazníci sa do akadémie registrujú a vo svojej členskej sekcii majú prístup ku všetkým vašim spoplatneným ako aj bezplatným produktom a tiež
k diskusnému fóru.

Predstavme si základné funkcie softvéru Mentortools, vďaka ktorým vytvoríte svoju členskú sekciu do pár hodín.

Vytvorte unikátny personalizovaný dizajn vašej členskej sekcie

Dizajn členskej sekcie môžete nastaviť tak, že bude kopírovať dizajn z vášho webu so zachovaním firemných farieb, grafiky a loga alebo jednoducho využijete preddefinované šablóny, ktoré vám uľahčia a urýchlia prácu tvorby členskej sekcie.

Vyberte si vhodný typ kurzu/digitálneho produktu

Počet kurzov, ktoré môžete vo svojej členskej sekcii ponúkať je na rozdiel od iných softvérov neobmedzený. Vy sa taktiež rozhodnete, aký formát budú mať.

Typy vašich online produktov v Mentortools:

Online produkty prístupné v členskej sekcii

  • kurzy zadarmo (minikurzy/ lead-magnety) alebo platené kurzy,
  • kurzy na predplatné v kombinácii s diskusným fórom,
  • kurzy môžu byť s postupným odomykaním obsahu a tiež s nastavením limitu prístupu v dňoch.

Online produkty skryté v členskej sekcii –

  • tzv. tajné kurzy – zdieľané len pre vybraných klientov alebo zamestnancov, prístup len cez špeciálny link.

Aby bol obsah kurzov relevantný a zábavný, samozrejme môžete do kurzu začleniť vzdelávacie formáty, ako sú videá, fotografie, zvukové nahrávky a kvízy, či pdf-ká v tzv. chránenej čítačke (bez možnosti kopírovania, či zdieľania vášho know-how).

Využite funkcie umelej inteligencie (UI)

Mentortools medzi prvými integroval funkcie umelej inteligencie pre uľahčenie práce pri tvorbe online obsahov. Umelá inteligencia pomáha vytvoriť štruktúru kurzu šitú na mieru v pár krokoch, inšpiruje vás a vy si túto vygenerovanú štruktúru kurzu rovno prevezmete alebo ešte upravíte do želanej podoby. V blízkej dobe vám bude UI v Mentortools pomáhať aj s tvorbou skriptov pre videa alebo pri tvorbe kvízov.

Oživte kurzy samo-vyhodnocovacími kvízmi

Vďaka kvízom zistite, či študenti venovali štúdiu dostatok času. Kvízy sú skvelou motiváciou k učeniu a dodržiavaniu termínov a vy zároveň získate spätnú väzbu, či je vaše učivo zrozumiteľné. Výsledky testov využijete aj pri udeľovaní certifikátov.

Vytvorte uzavretú komunitu pre svojich členov

Vaši klienti môžu využívať aj možnosti dodatočného vzdelávania priamo v diskusných fórach, ktoré efektívne nahrádzajú skupiny sociálnych sietí. Diskusné fóra v Mentortools sú výhradne vo vašej réžii a vaše príspevky tak nepodliehajú algoritmom sociálnych sietí.

Diskusné fóra sú tématicky kategorizované. Preto je pre zákazníkov jednoduché orientovať sa v nich a aj po dlhšej dobe si vyhľadať relevantné obsahy.

Diskusné fóra môžete nechať prístupné pre každého, kto má účet vo vašej akadémii alebo komunitu naviazať na konkrétny spoplatnený kurz. Vtedy sa k diskusiám dostanú len zákazníci zakúpeného kurzu, čo zlepšuje kvalitu vzdelávania a interakcie s vami ako odborníkom, ale taktiež medzi študentmi navzájom.

Využite marketingové funkcie a odpromujte svoje služby

Marketingové plány, nazývané predajné lieviky, vám pomôžu vytvoriť celý predajný postup – od vstupnej stránky, opt-inov až po zasielanie e-mailov s prístupovými údajmi – nastavené vo vnútri Mentortools už do pár hodín.

Hlavný panel s produktami, ktorý vidí každý váš zákazník/ člen viete personalizovať. Hore v paneli sa nachádza taktiež menu, ktoré môže obsahovať napr.:

  • link na váš web,
  • link na váš e-shop,
  • link na vaše sociálne siete,
  • link na súkromné diskusné fóra atď.

Na úvodnej stránke tiež viete klientom zdieľať aktuálne informácie o ponúkaných novinkách, v takzvanom shout-out boxe. Tak sa informácie o vašich akciách, či vašich nových produktoch dostanú ku každému hneď po prihlásení sa do svojho účtu.

Pre začiatočníkov v online podnikaní Mentortools ponúka tvorbu pristávacích stránok. Vďaka týmto jednoduchým stránkam si vystaviate celú cestu zákazníka a zautomatizujete promo a predaj vašich digitálnych produktov. Takto si priamo v Mentortools vytvoríte opt-in proces pre získavanie e-mailových kontaktov klientov a následne predstavíte svoje produkty, ktoré si zákazník môže hneď zakúpiť.

Prepojte svoju Mentortools akadémiu na vlastnú doménu

Vytvoriť a zdieľať ponuku online kurzov do pár dní môže aj začiatočník bez vlastnej domény. Mentortools vám ponúkne doménu vygenerovanú z vášho mena a priezviska. Kedykoľvek neskôr môžete pre členskú sekciu pridať svoju vlastnú doménu.

 

Integrujte Mentortools s inými softvérmi pre plnú automatizáciu

Priamo cez nastavenia integrácií prepojíte svoju akadémiu s e-mail marketingovým nástrojom a platobným softvérom. Takto je vaša online akadémia plne integrovaná do predajného procesu a predaj vašich produktov funguje 24 hodín denne, zatiaľ čo vy sa venujete svojim klientom a rastu podnikania.

Ak zákazník vyplní opt-in pre bezplatný produkt alebo si zakúpi spoplatnený produkt, automaticky dostane prístup do členskej sekcie, kde vidí kompletnú ponuku vašich digitálnych produktov.

 

Iné funkcie a služby, ktoré od Mentortools určite oceníte:

 

  • Automatické zasielanie prístupových údajov v uvítacom e-maile
  • Právne náležitosti (Ochrana osobných údajov, cookie banner) v nastaveniach vašej členskej sekcie jednoducho jednorázovo vyplníte všetky právne náležitosti, ktoré sa sami automatizovane ukazujú tam, kde je to potrebné
  • MENTORTOOLS BIZNIS PROGRAM, je marketingová akadémia, kde nájdete množstvo praktických technických a strategických postupov – pre používateľov Mentortools grátis
  • Odborná technická a strategická podpora – prostredníctvom zákazníckej podpory, online kurzov z dielne Mentortools a individuálnych koučingových programov
  • Orientačná konzultácia pre nových používateľov Mentortools grátis
  • Zaneprázdnení podnikatelia ocenia možnosť čiastočného alebo kompletného technického nastavenia členskej sekcie od tímu Mentortools alebo bezplatné presťahovanie z iného softvéru/ z inej online akadémie do Mentortools

Cena Mentortools

Žiadne tarify a obmedzenia. Jedna cena (49 € bez DPH / mesačne) pre všetkých, s neobmedzenými funkciami.

Vytvorenie online akadémie vo vlastnej členskej sekcii predstavuje vynikajúcu príležitosť pre zákazníkov získať prístup k hodnotným informáciám a vzdelávacím materiálom. Výhody online akadémie sú zrejmé a môžu pomôcť vášmu biznisu udržať si konkurenčnú výhodu na trhu v oblasti poskytovania hodnotných služieb pre zákazníkov.

Vďaka dostupnosti online akadémie môžete predávať 24 hodín a 7 dní v týždni. Svoju členskú sekciu s online kurzami viete rozbehnúť aj popri práci alebo “offline” podnikaní.

Vyskúšajte si vytvoriť vlastnú online akadémiu zadarmo na 14 dní aj vy.

 

 

vyskúšať Mentortools

 

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore