Mentortools: skvelý nástroj na tvorbu online kurzov

Mentortools - skvelý nástroj na tvorbu online kurzov

Narastajúci záujem o online kurzy a o digitálne produkty priniesol na trh množstvo koučov, mentorov a odborníkov v akejkoľvek oblasti života. Na jednej strane sa na nás valí hodnotný obsah zo sociálnych sietí a na druhej strane chýba nástroj na uchopenie a zatriedenie tohto contentu.

V čase veľkého boomu s online kurzmi, prišiel na trh pohodlný nástroj, ktorý dokáže takmer všetko. Mentortools je softvér pre školiteľov, odborníkov, mentorov, koučov a tvorcov digitálneho obsahu. Má ľahké a intuitívne ovládanie, vedenie formou jednoduchých návodov a marketingovú podporu. Softvér si tak nevyžaduje programátorské zručnosti, vie si ho nastaviť aj úplný laik. Navyše, Mentortools umožňuje napojenie aj na e-shopové riešenie Upgates, vďaka čomu môžu majitelia e-shopov k produktom dopĺňať aj videonávody a tým vytvárať pridanú hodnotu svojho obchodu.

 

Začiatok online podnikania s Mentortools

Pre začínajúceho online podnikateľa je Mentortools veľmi lákavý a pohodlný nástroj na tvorbu kurzov a školení v online, keďže si nevyžaduje žiadne technické zručnosti a ani znalosti v oblasti online marketingu. A keďže tímu Mentortools záleží na vašom úspechu v podnikaní, vytvorili Mentortools Biznis Program, v rámci ktorého získate postupne 6 bezplatných videonávodov ako sa rozbehnúť – ako tvoriť plnohodnotný digitálny obsah a ako začať propagovať vaše kurzy, školenia alebo iné digitálne produkty. Každý školiteľ, mentor či kouč sa tak môže prednostne venovať tvoreniu svojho obsahu podnikania bez toho, aby musel investovať do vlastného programátora, či marketéra alebo tráviť hodiny na školeniach v oblasti online marketingu a podnikania.

V neposlednom rade musím spomenúť, že Mentortools ponúka bezplatne 14 dní na vyskúšanie systému, a to navyše bez nutnosti zadávania platobnej karty. Sami sa tak rozhodnete či vám systém vyhovuje a chcete s ním pokračovať, alebo radšej si necháte pripraviť vlastnú stránku na mieru s členskou sekciou u developera.

 

Prečo siahnuť po Mentortools?

Mentortools umožňuje pridávanie neobmedzeného počtu videonávodov, ktoré si viete zatriediť do modulov. Viete si prispôsobiť aj dizajn rozhrania a tiež prístup do vášho kurzu má neobmedzený počet užívateľov. Poskytuje aj štatistiku kurzov a predplatiteľov, tiež možnosť kvízov na otestovanie po ukončení modulu.

Veľkou výhodou Mentortools je doplnenie o marketingové nástroje. Zastrešuje tak celú automatizáciu predaja vašich online produktov vďaka pristávacím stránkam, ktoré sú napojené na objednávkový formulár a následné zasielanie prístupov do členskej sekcie. Umožňuje prepojenie s platobným systémom, email marketingovými nástrojmi a vytváranie ďalších propagačných stránok. Teda pri rozbiehaní svojho online podnikania ušetríte čas a peniaze za programátora a tiež propagáciu, ktorú zvládnete sami.

 

Aké sú výhody Mentortools?

  • hosting a doména je v cene
  • jednoduché a intuitívne ovládanie
  • umožňuje vytvárať neobmedzený počet online kurzov
  • štatistika kurzov a predplatiteľov
  • pristávacie stránky aj s hotovými šablónami
  • prístup pre neobmedzený počet užívateľov
  • dizajn si čiastočne prispôsobíte podľa vlastných preferencií
  • napojenie na fakturáciu
  • marketingová akadémia zadarmo
  • podpora v slovenskom jazyku

 

Budúcnosť online kurzov

Na dnešnom trhu pribúda nesmierne množstvo online podnikateľov a tvorcov digitálneho obsahu. Každý odborník, mentor či obchodník chce prezentovať svoje schopnosti na čo najvyššej úrovni a zároveň neminúť pri tom majland. Vďaka cenovo prijateľným mesačným poplatkom sa javí Mentortools ako rozumná voľba. Avšak samotná členská sekcia na webstránke nie je žiadnou novinkou. Každý technicky zdatnejší človek si ju môže vytvoriť na svojom webe vo WordPresse aj sám, alebo pomocou web developera.

No pre začínajúceho podnikateľa to môže byť pomerne náročné nastaviť si fungovanie sekcie cez pluginy správne. Vďaka Mentortools tak ušetríte čas za realizáciu – všetko máte pripravené a tak sa môžete rovno pustiť do predávania vašich kurzov či produktov. Ak si k tomu prirátame štartovacie šablóny kurzov a marketingové nástroje či akadémiu, môže byť veľmi užitočný pre rozbehnutie vášho online podnikania.

Mentortools vstúpil na trh v správnom čase a vďaka trendu ktorý priniesla covidová doba, zdá sa že išlo o veľmi dobrý strategický krok. Systém ponúka komplexné riešenie, vďaka ktorému podnikatelia šetria čas a môžu sa venovať prednostne svojmu biznisu. Práve vďaka tomu môžeme predpokladať, že bude Mentortools ešte dlho na popredných priečkach v obľúbenosti medzi podnikateľmi s online produktami, mentormi a koučmi.

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore